INGREDIENTS:
• 1/2 tbsp olivë oil
• 14 oz Polskà Kiëlbàsà slicëd on à diàgonàl
• 1 smàll onion dicëd
• 1 smàll bëll pëppër dicëd
• 1/2 tsp sàlt
• 1/2 tsp pëppër
• 2 clovës gàrlic mincëd
• 1 cûp whitë ricë ûncookëd
• 2 cûps chickën stock or broth
• 2 cûps broccoli florëts - bitë sizë piëcës ràw
• 2 cûps shrëddëd chëësë dividëd ) I ûsëd à chëddàr blënd)
INSTRUCTIONS:
1. Hëàt olivë oil ovër mëdiûm high hëàt in à làrgë, liddëd skillët.
2. Brown kiëlbàsà in thë skillët, 3-4 minûtës on ëàch sidë. Rëmovë with à slottëd spoon.
3. Sàûtë onion ànd bëll pëppër ûntil onion is trànslûcënt. Màkë sûrë to work thë brown bits off thë bottom of thë skillët - morë flàvor 🙂
4. Add gàrlic ànd cook for àn àdditionàl minûtë. Sëàson with sàlt ànd pëppër.
5. Add ricë to thë skillët ànd stir to combinë. Continûë stirring for 1 to 2 morë minûtës.
6. Add thë chickën broth ànd bring to à boil. Rëdûcë hëàt to low, covër, ànd cook for 15 minûtës.
7. Withoût distûrbing thë ricë, àdd thë broccoli to thë top of thë ricë ànd covër àgàin. Cook àn àdditionàl 5 to 7 minûtës or ûntil ricë is tëndër.
8. Stir in kiëlbàsà ànd 1 cûp of chëësë.
9. Top with rëmàining cûp of chëësë. Covër with lid ànd lët sit for 2 to 3 minûtës or ûntil chëësë is mëltëd.
Read Full Recipe ---> Click Here
0 Comments